Ko smo mi

Uz mali ali jako vrijedni tim programera i web dizajnera platformu je izradila Geštalt psihoterapeutkinja Sandra Zaimović.

Platforma Psihotron.ba je nastala kao ideja da se olakša pristup psihoterapiji i omogući klijentima na jednom mjestu izbor terapeuta po ličnom izboru, jednostavnu registracija, sigurnosni sistem plaćanja i pristup seansi video linkom.

Putem platforme imate mogućnost za individualne susrete i terapiju parova.

A uskoro ćete imati priliku  priključiti se i tematskim grupnim susretima.

Također,  naš tim iskusnih psihoterapeuta je tu i za poslodavce koji brigu za zaposlene smatraju važnim aspektom poslovanja.

Kroz našu suradnju zaposleni će dobiti ekspertsku podršku, sa iskusnim psihoterapeutima, u različitim životnim područjima poput emocionalnih problema, porodičnih problema, stresa, raznih životnih kriza i sl.

Već mnoge kompanije su prepoznale da na ovaj način osiguravaju blagostanje svojih zaposlenih i njihovih bližnjih, što direktno utiče na način obavljanja poslovnih aktivnosti i konačni rezultat poslovanja.

Također, tu smo da za Vaše zaposlene organiziramo i team buidlinge ili tematske radionice.

Team building se koristi kao sredstvo uspostavljanja i razvoja osjećaja za suradnju između kolega, za razvijanje osjećaja pripadnosti kolektivu ili kompaniji, te stvaranju međusobnog povjerenja među svim zaposlenima nezavisno od pozicije na kojoj rade.

To je skup edukativno-rekreativnih ili zabavno-rekreativnih aktivnosti kojima je cilj stvaranje tima ili osnaživanje i poboljšavanje međuljudskih odnosa u postojećem kako bi se postigli zajednički ciljevi.

Detaljan plan team bulidinga ili tematskih radionica se dogovara u skladu sa željama i potrebama poslodavca i kolektiva.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni s našim uslugama ali i iskustvom koje ćete dobiti u radu s našim psihoterapeutima.

Dobro nam došli!